11 f m | 14 dec

Corinthia Royal Penthouse London

Resan runt världen fortsätter. Efter att ha besökt Las Vegas och den exklusiva Sky Villa på Palms Hotell vänder nu resan tillbaka till Europa och närmare bestämt London, England och Royal Penthouse Suite som finns på hotellet Corinthia Hotel. Detta är deras största penthouse svit som består av 465 kvadratmeter yta fördelat på två våningar.

Detta är den ultimata adressen i London, om ni vill bo mitt i smeten, när till allt och framför allt, bo som en kung. Hela sviten är byggd att likna ett palats med enorma ytor och högt i tak. Ni tar er upp till den genom en privat hiss och möts sedan av en enorm och majestätisk hall följt av ett vardagsrum utan dess like. Intill detta har ni sedan ett kontor och en matsal som platser 10 personer. På övervåningen, finns två magnifika sovrum med varsitt badrum tillsammans med en terrass på över 60 kvadratmeter, med en 180 gradig utsikt ut över London. Behövs det finns det sedan ytterligare två sovrum på övervåningen, om sällskapet i fråga skulle behöva.

Självfallet har man använt bara de bästa materialen som kan tänkas, så som honungsonyx och skyros marmor, tillsammans med finaste silke och läder.

Fakta samt utrustning i sviten

Invändig storlek 395 m2

Terrassen 63 m2

Balkongens storlek 7 m2

Total yta 465 m2

Kapprum tillgängligt i entrén

Butlers kök med mängder av matlagningsmöjligheter och en walk-in vinkällare

Matsal som lätt rymmer 10 personer, runt ett middagsbord gjort av finaste mahogny

En lounge med fungerade öppen gasspil, möbler av högsta kvalité tillsammans med en cocktailbar med en välfylld vinkyl

Privat kontor med ett stort skrivbord samt tillbehör som kan krävas för att utföra ett arbete. Monterat på en av väggarna finns också inte mindre än tre tv-apparater för den som vill kolla på sport, följa sina aktier eller bara komma undan en stund

Absolut senaste i multimedia standard, med bästa tänkbara tv-apparater och ljudsystem, allt kontrollerat över Bluetooth så ni enkelt kan koppla upp era egna enheter till systemet om ni så önskar

Men som ni förstår så kommer allt detta också med en häftig prislapp, där en natt i denna svit går lös på omkring £22,000 vilket omräknat i svenska kronor blir dryga en kvarts miljon med dagens valutakurs. Med andra ord inget som en vanlig svensson skulle ha råd med, inte ens för en enda natt.

Visst, är ni fyra par som var varsitt av de 4 sovrum som finns, då kan ni komma undan med ”endast” omkring 31 000 kronor per person. Då har ni tillgång till alla de 13 rum som denna enorma svit består av och med bästa tänkbara läge för att ge er ut på stan i London för att åtnjuta god mat, dryck i gott sällskap för att sedan avsluta kvällen på något av de stora antal klubbar som finns tillgängliga i närheten. En vistelse här kommer garanterat ge er en upplevelse som ni sent kommer att glömma.

Ta en titt på denna video för att få en bättre förståelse över vad som ingår och hur sviten ser ut

Royal Penthouse